Allmäna villkor

Sitty möbler har idag ingen e-handel så all handel sker genom vår fysiska butik i Vänersborg. Däremot kan vi skicka vissa av våra produkter med fraktbolag inom Sverige, så hör gärna av dig om du hittat en vara som du önskar beställa.

Betalningsmöjligheter

Vi accepterar följande betalningsalternativ: - Kontant - Kort (VISA och Mastercard) - räntefri avbetalning i samarbete med Svea Ekonomi och Resurs Bank

Öppet köp

Sitty möbler tillämpar inget generellt öppet köp eller bytesrätt. Om du vid köpet påtalar att du önskar öppet köp eller bytesrätt, så kan vi lämna det på vissa produkter.
Detta gäller endast om det finns noterat på kvittot samt att varan är oanvänd, oskadad och i sin originalförpackning. 

Reklamation av varor köpta i Vänersborgsbutiken

Sitty möbler följer strikt konsumentköplagen. Som kund har du reklamtionsrätt för fel på varan upp till tre år. Om du har köpt en vara som du anser det är fel på, ska du genast ta kontakt med oss per mejl, telefon eller direkt i butiken och be att få tala med den som är reklamationsansvarig. Du ska ta kontakt med oss så snart du upptäckt felet. Vi jobbar i samråd med dig för att ta fram en lämplig åtgärd för att lösa ditt problem.

Reklamation av varor köpta i Brastadsbutiken

Sitty möbler följer strikt konsumentköplagen. Som kund har du reklamtionsrätt för fel på varan upp till tre år. Om du har köpt en vara som du anser det är fel på, mejla till adressen som står på ditt inköpskvitto, beskriv felet så utförligt som möjligt samt bifoga bild på varan. Du ska ta kontakt med oss så snart du upptäckt felet. Vi jobbar i samråd med dig för att ta fram en lämplig åtgärd för att lösa ditt problem.

Reservation

Vi arbetar ständigt för att hålla hemsidan uppdaterad men reserverar oss för eventuella skrivfel och felaktiga prisuppgifter.

Skydd av personuppgifter

Våra säkerhetsrutiner säkerställer att den information vi har om våra kunder förblir oåtkomlig för obehöriga. Vi skyddar alltid kundens personuppgifter och arbetar kontinueligt med att förutse risker och att förbättra säkerheten och tryggheten i våra internettjänster.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.