Allmäna villkor

Sitty möbler har idag ingen e-handel så all handel sker genom våra fysiska butiker i Vänersborg och Brastad. Däremot kan vi skicka många av våra produkter med fraktbolag inom Sverige, så hör gärna av dig om du hittat en vara som du önskar beställa från en av våra butiker.
Unikt för Sitty möbler är att stora delar av vårt sortiment finns på lager för omgående leverans.

Betalningsmöjligheter

Vi accepterar följande betalningsalternativ: - Kontant - Kort (VISA och Mastercard)

Finansiering

Vi hjälper dig gärna med din finansiering genom Svea ekonomi eller Resurs bank. Dela upp din betalning helt räntefritt under 3, 6, 12 eller 24 månader eller gör ditt köp idag men betala först efter 6 månader. Självklart löser ni lånet när så önskas utan extra avgifter. Kontakta gärna oss på Sitty Möbler för mer information.

Öppet köp

Sitty möbler tillämpar inget generellt öppet köp. Om du vid köpet påtalar att du önskar öppet köp, så kan vi lämna det på vissa produkter.
Öppet köp gäller endast om det finns noterat på kvittot samt att varan är oanvänd och i sin oskadade originalförpackning. 

Reklamation

Sitty möbler följer strikt konsumentköplagen. Som kund har du reklamtionsrätt för fel på varan upp till tre år. Om du har köpt en vara som du anser det är fel på, ska du genast ta kontakt med den butik där du köpt varan och be att få tala med den som är reklamationsansvarig. Du ska ta kontakt med oss så snart du upptäckt felet. Vi jobbar i samråd med dig för att ta fram en lämplig åtgärd för att lösa ditt problem.

Reservation

Vi arbetar ständigt för att hålla hemsidan uppdaterad men reserverar oss för eventuella skrivfel och felaktiga prisuppgifter.

Skydd av personuppgifter

Våra säkerhetsrutiner säkerställer att den information vi har om våra kunder förblir oåtkomlig för obehöriga. Vi skyddar alltid kundens personuppgifter och arbetar kontinueligt med att förutse risker och att förbättra säkerheten och tryggheten i våra internettjänster.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.